Paardencrematorium Het Hoeksche Hof

“Met hart voor uw paard”

Uw paard of pony laten cremeren

Crematie van uw paard of pony: een waardig afscheid

Er komt een moment dat u afscheid moet nemen van uw geliefde paard of pony. Vaak een emotionele gebeurtenis. Soms bent u hier al langere tijd mee bezig, soms ook komt het geheel onverwacht. Ieder overlijden van een paard of pony is anders en iedere eigenaar zal dit ook op zijn of haar eigen manier ervaren en willen verwerken. U wilt het beste voor uw paard, ook na het overlijden. U heeft specifieke wensen over het afscheid nemen en hoe u dit graag zou willen regelen.

 

Paardencrematorium Het Hoeksche Hof

Wij bieden u alle mogelijkheden om op een waardige manier afscheid te kunnen nemen van uw paard of pony. Jouw wens staat bij ons centraal. We vinden het belangrijk dat u  afscheid kunt nemen op een manier die voor u goed voelt en nemen graag alle zorg voor u uit handen. Van het proces van afscheid nemen, speciaal vervoer, de crematie tot aan het verzorgen van een mooie herinnering in de vorm van een urn of as-sieraad. ‘Met hart voor uw paard’

Prachtig gelegen in de Hoeksche Waard

Op een schitterende locatie in de Hoeksche Waard, een van de Zuid-Hollandse Eilanden, vindt u Paardencrematorium Het Hoeksche Hof. Het paardencrematorium is ongeveer 30 km ten zuiden van Rotterdam gelegen en nabij de Belgische grens.

Sinds 2011 verzorgden we inmiddels al veel crematies voor paardeneigenaren uit Nederland, België, Duitsland en zelfs uit Frankrijk. Zij vinden ons via aanbeveling van bekenden, dierenartsen en/of huisdierencrematoria.

Paardencrematorium
Het Hoeksche Hof:

N

Totaalconcept – van afscheid nemen tot aan crematie

N

Speciaal vervoer vanaf elke locatie in Nederland mogelijk. Maar ook in België, Duitsland en Frankrijk

N

Urnen, sieraden en meer

Bereikbaarheid

Komt uw paard of pony te overlijden bij u thuis of bij uw dierenarts/dierenkliniek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch tussen 08:00 en 20:30 bereikbaar op: 0186-680919.

Voor het vervoeren van uw overleden paard hebben wij een speciale trailer, waarmee we hem/haar op een nette en respectvolle manier kunnen vervoeren. Wij zijn verplicht het paardenpaspoort bij ons te hebben ten tijde van het vervoer.

U bent zelf verplicht om uw paard of pony af te melden bij het RVO, zo bent u ook verplicht om het paspoort op te sturen naar de paspoort uitgevende instantie. Zij zullen het paspoort dan ongeldig maken, u kunt deze wel weer via hen terugkrijgen. Wij kunnen u een formulier sturen met instructies.

Paardencrematorium Het Hoeksche Hof

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij ontzorgen u graag, zodat u alle tijd heeft om afscheid te nemen van uw geliefde paard of pony. Zo verzorgen we het traject van het vervoer en de crematie tot aan een mooie herinnering in vorm van een urn of as-sieraad.

UW PAARD  OF PONY CREMEREN

Wilt u een waardig afscheid van uw paard of pony? Dat kan! Met een crematie is het mogelijk om eervol afscheid te nemen. Paardencrematorium Het Hoeksche Hof heeft hiervoor alle faciliteiten in huis.

VERVOER VAN UW PAARD OF PONY

Wij zorgen voor respectvol en gepast paardvriendelijk vervoer. Met onze speciale trailer en aanhanger maken we dit mogelijk in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

HERINNERING AAN UW PAARD OF PONY

Het Hoeksche Hof verzorgt ook de mooiste urnen, kunstwerken en sieraden om uw paard of pony te herinneren.

Wat als uw paard of pony komt te overlijden?

Uw paard of pony rijden, verzorgen en onderhouden is één, maar wat nu als uw paard of pony komt te overlijden of dat u hem/haar noodgedwongen moet laten inslapen? Dit wilt u uiteraard graag op een respectvolle en waardige manier laten doen. U wilt uw paard of pony laten cremeren, maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk? Deze video geeft u een kijkje binnen Paardencrematorium Het Hoeksche Hof.

Ervaringen van onze klanten

Foto van Margot Mulder op haar paard

"Inmiddels is het alweer bijna een jaar geleden dat mijn fjordenmerrie is overleden, het leven met zomer-eczeem werd haar ondraaglijk. Ondanks het blijvend gemis en verdriet kijk ik positief terug op het afscheid. En dat mede dankzij de manier waarop jullie mij met alle goede zorgen en liefdevolle service waardig hebben bijgestaan. Degenen die deze dag van dichtbij hebben meegemaakt, staan nog goed bij wat voor impact deze gebeurtenis heeft gehad op mijn 2 andere Fjordenpaarden. Zij hebben in alle rust en op eigen tempo afscheid genomen en dat heb ik dan ook zeker gemerkt in de verdere rouwperiode. Nogmaals, dank jullie wel."

- Margot Mulder -

Heeft u vragen?

Afscheid nemen van uw paard of pony is niet niks. We kunnen ons voorstellen dat u met veel vragen zit. Wilt u meer informatie of antwoorden op uw vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op..

Paardencrematorium
Het Hoeksche Hof

Volgerlandseweg 6
3281 KV Numansdorp
0186 – 68 09 19

www.hethoekschehof.nl

© 2018 - Marketingondersteuning.nl