U kunt ons bereiken via 0186 - 68 06 13
Nederlands   Duits France
" Met hart voor uw Paard "

Crematie paard Bill Clinton

“Hartelijk dank voor jullie medeleven en steun. We hebben the funeral gehad die we hem wilde geven“
Met hart voor uw paard

U wilt er liever helemaal niet aan denken, maar er komt een moment dat uw paard of pony komt te overlijden. Wij zijn er voor u om zo waardig mogelijk afscheid te nemen.

Waardig afscheid

Muziek tijdens het afscheid, een bloemstuk, een foto, levensboom of ander aandenken. Alles is mogelijk. Stel uw vragen en geef uw wensen aan en wij zorgen er voor.

Vervoer

Waar u ook bent of woont, wij zorgen voor comfortabel en gepast paardvriendelijk vervoer. Met een speciale trailer realiseren we dit in Nederland, België en Duitsland.

Crematie

Sinds enkele jaren is het wettelijk toegestaan een paard te laten cremeren. Wij doen dit op een innovatieve, technisch hoogwaardige en milieuvriendelijke wijze.

Herinneringen

Het Hoeksche Hof verzorgt naast crematies ook de mooiste urnen, kunstwerken en sieraden om uw paard te herinneren. Bekijk het assortiment en laat u inspireren

Verzekering

Wanneer uw paard is verzekerd voor crematie- kosten regelen wij het vervoer en het gehele crematieproces financieel met uw verzekeraar zoals dat in uw verzekeringspolis is vermeld.

Inmiddels is het alweer bijna een jaar geleden dat mijn fjordenmerrie is overleden, het leven met zomer-eczeem werd haar ondraaglijk. Ondanks het blijvend gemis en verdriet kijk ik positief terug op het afscheid. En dat mede dankzij de manier waarop jullie mij met alle goede zorgen en liefdevolle service waardig hebben bijgestaan.

Degenen die deze dag van dichtbij hebben meegemaakt, staan nog goed bij wat voor impact deze gebeurtenis heeft gehad op mijn 2 andere Fjordenpaarden. Zij hebben in alle rust en op eigen tempo afscheid genomen en dat heb ik dan ook zeker gemerkt in de verdere rouwperiode.

Nogmaals, dank jullie wel.


- Margot Mulder -
Herinneringen
Onze vestiging

U vind ons in Numansdorp aan de Volgerlandseweg no 6. Klik op onderstaand kaartje om naar de contactpagina te gaan.

Onze vestiging
Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief